Prírodné Vianoce s ekocentrom Malá líška

:: Workshop

Vianočné obdobie začína s adventom. Nie v októbri alebo septembri, ako sa nám snažia nahovoriť obchodné centrá. Sú to sviatky lásky a pokoja, rodiny a teplej hrejivej domácej atmosféry.

Mnohí sa však neustriehneme a zamotáme sa do zbytočného plytvania, prejedania, preháňame s upratovaním a hlavne s počtom darčekov. Vianoce tak patria medzi sviatky s najväčšou ekologickou stopou – teda s najhorším dopadom na prírodu.

Našťastie sú medzi nami aj takí, ktorým záleží na tom, aby boli dopady našich činností čo najmenšie a prinášajú nám množstvo typov ako prežiť Vianoce mierumilovné aj k našej planéte Zem.

My v ekocentre Malá líška Vám prinášame zaujímavé nápady na tvorenie, zdobenie, balenie, ekologické upratovanie, či výber ekologických darčekov. A to nie je všetko.

Pripravili sme pre Vás aj zaujímavý Vianočný workshop! Konať sa bude v sobotu 9. decembra 2024 u nás v ekocentre Malá líška (Radvanská 1, Banská Bystrica). Vyrábať budeme prírodné vianočné ozdoby, voňavé a ekologické obrúsky na potraviny so včelím voskom a chutné slané oblátky. Atmosféru pohodových vianočných príprav si vytvoríme okrem skvelej spoločnosti aj hudbou a chutným punčom. Na Vianočný workshop je potrebné sa prihlásiť. Poplatok je 10€ na osobu. Tešíme sa na Vás!

Prajeme príjemný advent!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *