Jarný tábor pre drobcov je úspešne za nami

::

Počas tohtoročných jarných prázdnin sme prvý krát ponúkli škôlkarom a ich starším kamarátom zo škôl Jarný tábor pre drobcov. Viacerých pracujúcich rodičov sme potešili a mnohí využili aj možnosť prihlásiť dieťa na pár dní. Veríme, že aj vďaka nám zažili deti krásne prázdniny.

Režim sme mali takmer ako v škôlke. Po rannej rozcvičke sme sa venovali vybranej téme a po zdravej desiate sme išli von. Počas poobedného odpočinku sme čítali rozprávky a stíhali sme aj tvoriť, hrať sa, či spraviť si karneval. Zabavili sme sa pri krásnych denných témach. V pondelok sme skúmali vesmír a zažili sme aj výcvik astronautov :). V utorok sme sa ocitli vo svete dinosaurov. V stredu sme spoznávali vtáčiky a vyskúšali sme aj stavanie hniezda. Vo štvrtok sme dostali chuť na prvé jarné bylinky. A v piatok sme sa premenili na mláďatká a spoznávali sme zvieracie rodinky. Viac o dobrej nálade vám určite napovedia fotografie.
Foto z Jarného tábora pre drobcov.

Počas celého týždňa nám bolo veselo a najväčšiu radosť máme z pozitívnej spätnej väzby od rodičov:
“… ďakujeme za minulotýždňové príjemne strávené dni vo Vašom dennom tábore. Miškovi a Maťkovi sa veľmi páčilo, užili si všetky aktivity aj čas s kamarátmi, chutilo im a samozrejme topka bol stan :)”
“…. chceme sa veľmi poďakovať za skvele prežité prázdninové dni…boli síce iba dva, ale Filip bol nadšený. Páčili sa mu aktivity, samozrejme prítomnosť kamarátov, a stále spomína stan ⛺ v ktorom sa oddychovalo.” 

Je to pre nás motivácia rovnako kvalitne pripraviť aj letné tábory, medzi ktorými opäť nájdete aj tábor pre drobcov 🙂 Prihlasovanie na letné termíny sme už spustili, tak si neváhajte zarezervovať miesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *