Máme za sebou prvú jar s Líšťatami v brlôžku

::

Včera sme sa rozlúčili po takmer 5-tich mesiacoch s programom Líšťatá v brlôžku. Deťom prajeme krásne leto v prírode a na detských ihriskách a opäť sa uvidíme v septembri, kedy bude program pokračovať.

Líšťatá v brlôžku je program plný objavovania prírody pre všetky mamičky, oteckov, dedkov a babičky a ich deti do 3 rokov. Prebiehal od februára každý utorok v čase od 9.30 do 10.30 hod.

Spoločne sme deti viedli k láske k prírode a aj dospelým sme odovzdávali zaujímavé informácie. Hrali sme sa s reálne vyzerajúcimi hračkami, čítali v krásnych knihách, robili divadielka, spievali, kreslili, tvorili a nechýbali ani pokusy. Každú hodinu sme zakončili v parku či pri potoku.

Ďakujeme vám milí rodičia, že ste nás navštevovali. Deťom za ich nekonečnú energiu a radosť. Tým z nich, ktoré čaká vstup do škôlky prajeme veľa nových kamarátov. A na vás ostatných sa tešíme opäť v septembri alebo na našich ďalších programoch – Drobcoch v ekocentre, výletoch, podujatiach na zelených sídliskách v Banskej Bystrici …

Danka, Janka a Lesanka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *