Prírodovedné krúžky

::

Prírodovedný krúžok v materských a základných školách má veľký zmysel. Je to pravidelná environmentálna výchova a vzdelávanie vytvárajúce trvalý pozitívny vzťah k prírode.

Doprajte aj vašim deťom zmysluplné aktivity plné objavovania prírody a hier! Program realizujeme v triedach so záujmom minimálne 10 detí. Krúžok bude prebiehať 1x týždenne vo vopred dohodnutom čase. Cena na jedno dieťa je 60€ na polrok.

Prečítajte si krátky článok o našich krúžkoch.

Máte záujem o pravidelnú environmentálnu výchovu na vašej škole? Nemáte záujem o krúžok, ale o prácu so všetkými žiakmi? Ozvite sa nám a dohodneme si programy vo frekvencii, ktorá vám bude vyhovovať.

Ako postupovať ak máte záujem o krúžok vo vašej škôlke alebo škole?
  • Ak ste pedagóg, napíšte nám. My vám pošleme súhrnné informácie, ktoré následne pošlete rodičom, aby ste overili ich záujem. Následne spustíme prihlasovanie na krúžok a v prípade, že sa prihlási min. 10 detí, dohodneme si termín a začneme realizovať krúžok. O komunikáciu s rodičmi, kontrolu platieb a celý program sa následne postaráme my. Vás budeme priebežne informovať, aby ste mali o všetkom prehľad.
  • Ak ste rodič, radi vám pošleme bližšie informácie, ktoré následne môžete ukázať v škole pedagógom a rodičom ostatných detí.

Kontakty: 0908 571 635, ekocentrum@malaliska.sk.

Prečítajte si článok o pravidelnej environmentálnej výchove, ktorú sme realizovali v predchádzajúcom roku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *